Besök i Göteborg för att fira Björns 50-årsdag

Min bror Björn fyller år den 16 juli och i år fyllde han jämnt och hade fest hemma i trädgården i den fina villa som han, Karin och barnen bor i. Vi åkte till Göteborg dagen före festen, på väg till Göteborg tog vi ett lunchstopp på Gyllene Uttern i Gränna – fantastiskt läge med utsikt mot Vättern, men kanske inte lika fantastisk lunch. Utan tvekan överutnyttjar Gyllene Uttern sitt läge och kommer undan med det eftersom det var ganska fullsatt där. Inte var det på grund av maten!

Vi bodde på Elite Park Avenue Hotel mitt på Avenyn, granne med Stadsbiblioteket. Mer centralt läge är förstås svårt att tänka sig och dessutom hade vi promenadavstånd till Björn och Karin (vilket vi utnyttjade på väg hem från festen, på väg dit tog vi taxi för att undvika att anlända genomsvettiga till festen då det var runt trettio grader varmt ute).

Mycket trevlig fest och så roligt att träffa alla efter så långt Corona-uppehåll!

Tog inga bilder på festen, men Björn skymtar ändå förbi på bild då han på lördagen kom till vårt hotell i sin BMW M2 Competition för att ta med Oscar på en tur.

Mamma och Ingmar träffade vi på lördagseftermiddagen/kvällen, de bodde på grannhotellet (Scandic Rubinen) och vi hade det trevligt på andra sidan avenyn (sett från våra hotell) på Le Comptoir). Fantastiskt mysigt med god dryck och god mat (Alsace-pizzor ”Tarte Flambée” och Croque Monsieur). Lena och jag köpte med oss några goda ostar (som vi åt på söndagskvällen när vi kommit hem).

På väg hem passerade vi Gunnebo Slott och de två villor i Mölnlycke jag bodde i under uppväxten. Fick inga bilder på villorna, men däremot en hel drös med bilder på Gunnebo Slott då vi var här tidigt och det inte fanns några andra än vi där.

Tack Björn och Karin för en fantastisk fest och en trevlig lunch på lördagen. Oscar tackar naturligtvis också för åkturen i M2:an :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.