Norrköping

Från långfredagen till annandag påsk spelade Gustav schacktävling i Norrköping. Lena åkte med Gustav till Norrköping på långfredagen, denna dag besökte jag och Oscar Kungsträdgården för att se de körsbärsträden blomma, sedan åt vi middag hos Ulf och Margaretha. På påskafton åkte jag och Oscar till Norrköping och medan Gustav spelade schack gick vi övriga i familjen promenader i det härliga vädret. Sedan fanns det gott om tillfällen att ta många promenader under denna helg och givetvis hade jag kameran i högsta hugg och tog massor av bilder i Norrköping som levererade både härligt väder, fina restauranger/kaféer och vackra miljöer.

Gustav hade en mycket bra schackhelg med strålande resultat. En annorlunda påskhelg för oss alla men en mycket trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.