Norrköping / Linköping

Fredag till söndag spelade Gustav schacktävling i Norrköping (Kadettallsvenskan), det gick bra för Gustavs schacklag Trojanska Hästen, de kom tvåa efter Västerås som vann.

Jag fick gott om tid att spendera och jag gick promenad i Norrköping på fredagen och i Linköping på lördagen.

Jag har inte (i alla fall inte vad jag minns) varit i Norrköping förut och jag tyckte att staden var finare än vad jag förväntade, det fanns några fina områden med kaféer, restauranger och butiker (exempelvis området ”Knäppingsborg”).

Linköping har jag varit i desto fler gånger, hemmastaden för mormor och morfar. Jag gick förbi den fastighet de bodde i (Drottninggatan 48) och vad fin fastigheten har blivit, utan tvekan en av Linköpings finaste fastigheter. Bildbevis finnes i nedan bildkavalkad!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.