Frankrike – Bretagne 1(2)

Liksom förra året bilade vi ned till Frankrike, denna gång till Bretagne där vi hade fisk- och skaldjursparadiset Cancale som bas. På väg till och från Frankrike gjorde vi flera stopp – bland annat trevliga stopp i Skåne hos Kjell & Ina samt hos mamma och Ingmar.

Bretagne var fantastiskt fint och hit åker vi gärna igen  – god mat, fina miljöer (inklusive promenadstråk) och allmänt mysigt. ”Bra atmosfär” är det uttryck jag fastnar för när jag ska summera. Separat kommer bilderna tagna med mobiltelefon.

 

 

2 reaktioner på ”Frankrike – Bretagne 1(2)

  1. Hej och tack för bra bilder. För egen del tyckte jag nog bäst om ”Måsen i St Malo” Här ha rvi haft en härlig sommarkväll med lägereld på gården i den lilla braskorgen Måtte vädret stå sig saludos Ingmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.