Paris

Under våra två veckor i Normandie, gjorde vi en dagsutflykt till Paris. Vi tog morgontåget från Cabourg till Deauville och därifrån tåget till Paris. Vi lämnade sedan Paris vid sjutiden på kvällen. Vårt viktigaste mål (inte minst önskemål från barnen) var att besöka Eiffeltornet så det gjorde vi naturligtvis. Sedan strosade vi runt och njöt av den fina staden, Gustav handlade fotbollströja i PSGs shop, jag en Citroen DS modellbil på Citroens showroom, Lena kläder till barnen på GAP. Paris var mycket varmt denna dag så antalet vätskepauser var många. En riktigt härlig utflykt som förstärkte vår kärlek till Frankrike!

2015-07-02 at 17-54-42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.